Tiramisu Taart
Met deze tiramisu-taart maak je gegarandeert indruk op je bezoek. De prachtige chocoladerand ziet er indrukwekkend uit, maar in werkelijkheid is hij heel eenvoudig te maken. Door gesmolten chocola op bakpapier te smeren en deze om te taart te wikkelen en deze te laten stollen creëer je een super strakke rand. Daarnaast is tiramisu een all time favorite en zal vrijwel iedereen blij kijken bij het serveren van deze zalige taart.
Let op: de taart zal steviger worden als je hem enige tijd in de koelkast laat opstijven
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |