Tofu roerbak met aubergine en spinazie

Tofu roerbak met aubergine en spinazie


Deze tofu roerbak met aubergine en spinazie is zo verrassend lekker! Niet alleen heb je supersnel een heerlijk maaltje op tafel staan, je kookt ook nog eens een avondje zonder vlees.

Het vlees in deze roerbak wordt namelijk vervangen voor tofu. Tofu is een calorie-arm en eiwitrijk product boordevol mineralen als natrium, kalium, calcium, fosfor, magnesium, ijzer, zink en vitamines als B1, B2 en B3. Al met al een heerlijk gezond maaltje dus. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Birgitpeters
  • Joyce Van Wilsem-Schiferli
  • Elise Remmerswaal
  • Ivo Post