Tomatensoep met ballen
Op zo'n druilerige dag als vandaag past wel een lekkere kom tomatensoep. Nu kun je natuurlijk gewoon een blik open trekken, maar zelf maken is helemaal niet moeilijk en ook nog eens super lekker. Laat voor een intensere en ietwat zoetere smaak de tomaatjes eerst even roosteren in de oven. Heb je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor? Geen probleem, doe ze dan meteen in de pan. Het recept is zo makkelijk als dat je het zelf maakt. Serveer de soep eventueel met wat verse basilicum, peterselie of bieslook en genieten maar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |