Zalmtompouce met romige forelmousse
Als je op zoek bent naar een bijzonder, chef-waardig voorgerechtje, dan is deze Zalmtompouce met romige forelmousse zeker een aanrader. Het ziet er super uit, en is ook nog eens bijzonder makkelijk klaar te maken. Geen moeilijke technieken of ingrediënten. Wel met de signatuur van een chef. Een ideaal gerechtje die je perfect een dag van tevoren al kunt bereiden. Tijdens het kerstdiner hoef je alleen nog maar in plakken te snijden, de spiegeleitjes te bakken en klaar! Klinkt goed toch? Bereidingstijd: 35 min | Wachttijd: 6 uur om op te stijven
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |