Gekruide pitabroodjes

Recept: Gekruide pitabroodjes


Als je eenmaal deze pitabroodjes hebt geproefd, koop je nooit meer de kant-en-klare variant. Echt niet. Dit recept geeft je met weinig moeite zoveel voldoening dat je echt niet meer anders wilt. Om de pitabroodjes extra smaak te geven, wordt er verse koriander en ras el hanout kruiden aan toegevoegd. Zonder deze toevoeging heb je de klassieke pitabroodjes. Geniet ervan. 
Voorbereidingstijd: 15 min | Rijstijd: 60 min | Oventijd: 10 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Arnella Miedema
  • Asina Khairan
Zelf pita’s maken
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Video: Pitabroodjes maken
 7
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 16
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.