Hartige Taart met Courgette en feta

Hartige Taart


Bij een hartige taart denk je al vrij snel aan de alom bekende quiche. Toch is er een weldegelijk verschil tussen die twee. Zo is de bovenkant van een quiche altijd een open, heeft meestal een stevige bodem van zanddeeg en de vulling heeft altijd een basis van eieren en room. Daarmee is een quiche ook een stuk zwaarder dan een hartige taart. Maar deze hartige taart met filodeeg, courgette, feta en gehakt is minstens net zo of eigenlijk nog wel lekkerder dan een quiche. Serveer met een heerlijk frisse salade en genieten maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Aarkensteyn
  • Wil Joop
  • Yvonne Kempen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.