Indiase curry

Fast & Fresh: Indiase curry

Ingrediënten

4 personen

Deze Indiase curry met kip, bloemkool, ui, tomaat, kokosmelk en Garam Masala is echt fantastisch! De typische Indiase smaak aan de curry komt van de Garam Masala. Dit is een Indiaas specerijenmengsel dat o.a. bestaat uit gember, kardemom, komijn, koriander en kaneel. De curry is helemaal niet moeilijk om te maken en echt super lekker. Serveer deze Indiase curry met rijst of quinoa en genieten maar. Eet smakelijk. Dit recept is m.u.v. de rijst Voedselzandloper proof. Gebruik in plaats van rijst quinoa

 

Favoriet recept van

  • Naomi Feng
  • Louise Van Der Kelen
  • Roos Witjens
  • Renate Rozendaal
  • L_eikelenboom
  • Angelique Gruters
  • Guusje van Lith
  • Wil Banda
  • Foody redactie
Easiyo yoghurtmaker + recept Raita
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Super Healthy Sunday: Indiase kipwraps
 16
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Papa Kazmi – Palak Paneer
 6
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.