Stromboli met Italiaanse vleeswaren
Stromboli is een Italiaans gevuld brood wat wel iets weg heeft van een opgerolde pizza. Stromboli is niet hetzelfde als een Calzone, maar toch is voor de Stromboli gebruik gemaakt van pizzadeeg. Stromboli is niet moeilijk om te maken en heerlijk als onderdeel van een borrelplank, maar kan ook prima geserveerd worden als lunch of hoofdgerecht. Lekker veelzijdig dus! Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |