Stromboli met Italiaanse vleeswaren

Stromboli


Stromboli is een Italiaans gevuld brood wat wel iets weg heeft van een opgerolde pizza. Stromboli is niet hetzelfde als een Calzone, maar toch is voor de Stromboli gebruik gemaakt van pizzadeeg. Stromboli is niet moeilijk om te maken en heerlijk als onderdeel van een borrelplank, maar kan ook prima geserveerd worden als lunch of hoofdgerecht. Lekker veelzijdig dus! Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Maaike Wessels-Breij
  • Angelique Gruters
  • Oma De Boskabouter
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.