BBQ Mais

BBQ Mais


Normaal gesproken kook je de mais, maar zodra het weer het toelaat kun je hem beter op de barbecue leggen.Doordat je de bladeren aan de kolf laten zitten poft de mais licht in zijn jasje en worden de korrels heerlijk zoet. Zo'n verse maiskolf heeft weinig meer nodig dan wat boter een een flinke snuf grof zeezout. Dan kan het grote smikkelen beginnen, zo uit het vuistje, van de kolf af eten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen
Mexicaanse maïskolf van de BBQ
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
BBQ tip Groente spies
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Groentespiezen voor de BBQ
 7
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.