Bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes

Bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes


Op zoek naar een lekker hapje om te serveren als anitpasti of bij de borrel? Dan is deze bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes zeker een aanrader! Ze zijn super gemakkelijk om te maken en de smaken zijn echt heerlijk! Wel is het essentieel om goed ingrediënten te gebruiken. Smakelijke tomaten, kruidige rucola, goede kwaliteit balsamico en ansjovis. Een tripje naar de groenteboer en delicatessenwinkel kan dan zeker geen kwaad. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Vera Bosch-Brakeboer
  • Foody redactie
  • Marleen Venhuizen
  • Merel Van de Wiel
Bruschetta met sardientjes
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Gemarineerde courgette
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 13
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.