Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta

Foodblogswap: Una variazione dei Cannelloni di Pauli

Ingrediënten

2 personen

Deze una variazione dei cannelloni di Pauli, oftewel cannelloni gevuld met spinazie, ricotta tomatensaus én Parmezaanse kaas is echt heerlijk! Erg gemakkelijk om te maken en een lekker vegetarisch receptje. Serveer met een lekkere rucola salade en je hebt in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel staan. Eet smakelijk!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
  • Bertien Damhuis
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.