Cannelloni met spinazie & ricotta

Cannelloni met spinazie & ricotta


Cannelloni is een Italiaanse staafjespasta welke heerlijk is om te vullen met vlees, vis en groenten. Zo ook bij dit receptje het geval is. Deze cannelloni is heerlijk gevuld met spinazie en ricotta en overgoten met een verse pastasaus en verse mozzarella. Klinkt goed toch? Serveer met een heerlijke frisse salade of voeg wat geroosterde pijnboompitjes en wat basilicum toe aan het gerechtje. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Emma Herlaar
  • Maria Schrik
  • Leonie622
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.