Cannelloni met spinazie & ricotta
Cannelloni is een Italiaanse staafjespasta welke heerlijk is om te vullen met vlees, vis en groenten. Zo ook bij dit receptje het geval is. Deze cannelloni is heerlijk gevuld met spinazie en ricotta en overgoten met een verse pastasaus en verse mozzarella. Klinkt goed toch? Serveer met een heerlijke frisse salade of voeg wat geroosterde pijnboompitjes en wat basilicum toe aan het gerechtje. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |