Chocolade toetje met kersen en dadelballetjes
Dit veganistische chocolade toetje met kersen en dadel balletjes is echt heel erg lekker. Het lijkt een beetje op een dikke milkshake. Hoe minder kokosmelk je toevoegt, hoe dikker het toetje wordt. De dadelballetjes kun je goed van tevoren maken en zijn ook nog eens lekker om als snack van te snoepen. Aan de slag dus en smullen maar van dit goddelijke toetje!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |