Couscous met merguez

Couscous met merguez


Couscous is echt het meest makkelijke ingrediënt ever om te bereiden. Even wellen in gekookt water en klaar. Om de couscous een Arabisch tintje te geven voeg je lekker wat gedroogde abrikozen, granaatappel en verse munt toe. Serveer de couscous met merguez. Dit zijn lekkere gekruide worstjes uit de Noord-Afrikaanse keuken. Een super combinatie. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Marije Braaksma Witman
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Annemiek van 't Hof
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.