Couscous met merguez
Couscous is echt het meest makkelijke ingrediënt ever om te bereiden. Even wellen in gekookt water en klaar. Om de couscous een Arabisch tintje te geven voeg je lekker wat gedroogde abrikozen, granaatappel en verse munt toe. Serveer de couscous met merguez. Dit zijn lekkere gekruide worstjes uit de Noord-Afrikaanse keuken. Een super combinatie. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |