De gehaktbal met cohones

Foody Redactie


Een lekker gehaktballetje, dat lusten we allemaal wel! Een gebakken, gestoomde, de Griekse variant met feta of de gehaktbal die je moeder altijd maakt(e), dat blijven toch wel de allerlekkerste. Maar deze gehaktbal komt daar wel heel dicht bij in de buurt, tenminste, voor de mensen die tegen pittig kunnen. Een pittige gehaktbal met chiptole peper, sambal, peterselie, ui en eventueel nog met een rawit pepertje, gebraden in jus met bier. Een bal met ballen dus! Heerlijk om te serveren met wat gebakken aardappeltjes, groente en wat braadvocht. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.