Gebakken panzanella met groene asperges

Gebakken panzanella met groene asperges


Koken met kliekjes: de Italianen zijn er meester in! Panzanella is een van die gerechten waar je perfect restjes in kunt verwerken. In dit recept voor panzanella met groene asperges heb ik het brood een keer gebakken. Zo krijg je een lekker knapperig gerecht. Ik combineerde het met groene asperges en tomaten die ik nog over had: wat een geweldige combi! Heerlijk als lunch, als lichte avondmaaltijd of bij een stukje gegrild vlees als je aan het BBQ’en bent.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Ivonne Niessink
  • Louise Van Der Kelen
Griekse panzanella
 12
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Panzanella met Perzik en Burrata
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.