Gevulde Portobello met spek

Gevulde Portobello

Ingrediënten

2 personen

Portobello's met kaasvulling staan vaak als vegetarische optie op de kaart in eetcafe's, maar deze versie is niet echt vegaproof. Ik maakte ze namelijk niet alleen met kaas, maar ook nog met lekkere knapperige spekjes erin. Even iets anders, maar het past wel perfect bij de champignons en het geeft een heerlijk herfstig gevoel. Hartstikke makkelijk en heerlijk bij een salade met walnoten en appel, of als bijgerecht bij een lekker biefstukje of stukje lamsvlees. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.