Harissa – zo makkelijk je vraagt je af waarom je t nog koopt..

Harissa – zo makkelijk je vraagt je af waarom je t nog koopt..

Ingrediënten

Harissa is een heerlijk pittige Tunesische saus op basis van chillies. Ik ben er dol op, en gebruik het dan ook vaak als marinade voor vlees, bij een broodje kebab of in de bereiding van soepen. Lekker veelzijdig en wat blijkt: ontzettend makkelijk om te maken! En met ontzettend makkelijk, bedoel ik ook echt ont-zet-tend makkelijk. Gedroogde pepertjes een uurtje weken en daarna is het binnen 2 minuten gepiept. Als je verse pepertjes gebruikt kun je dat uur weken zelfs helemaal schrappen. Mooi toch?!

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Zelfgemaakt ketchup
 2
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Veganaise
 6
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Lemon Curd
 7
Laura's BakeryLaura's Bakery
Appelmoes
 2
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.