Havermoutbrood met banaan, lijnzaad en pitten
Dit havermoutbrood met banaan, lijnzaad en pitten is super gezond en ook nog eens makkelijk te maken. Het brood is lekker en vult erg goed. Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met de vulling. Als je het recept eerst een keer wil proberen of als je gewoon niet zoveel wil maken, kun je van alle ingrediënten de helft gebruiken. Let er dan wel op dat de baktijd dan 5 á 10 minuten korter zal zijn. Liever een glutenvrij havermoutbrood? Vervang de havermout door een glutenvrije variant. Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |