Indische hete makreel
Deze heerlijke combinatie van gerookte makreel met sambal en typisch Indische smaken heet in Indonesiƫ Pepesan Ikan. De gerookte markeel wordt samen met de boemboe in een aluminiumpakketje in de oven gestoomd tot de vis heerlijk mals is en alle smaken van de boemboe heeft opgenomen. Als je van pittig eten en van makreel houdt, dan moet je dit eens proberen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |