Indische hete makreel

Pepesan Ikan, oftewel Indische hete makreel

Ingrediënten

4 personen

Deze heerlijke combinatie van gerookte makreel met sambal en typisch Indische smaken heet in Indonesiƫ Pepesan Ikan. De gerookte markeel wordt samen met de boemboe in een aluminiumpakketje in de oven gestoomd tot de vis heerlijk mals is en alle smaken van de boemboe heeft opgenomen. Als je van pittig eten en van makreel houdt, dan moet je dit eens proberen!

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Peter Kok
  • Claudia Ahlers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.