Kabeljauw met Sriracha-Cassave korst
Deze kabeljauw met een Sriracha-Sassave korstje uit de oven is echt een aanrader. Het is een soort Aziatisch visje en een mengelmoesje van Thais en Indonesisch eten, maar het resultaat is waanzinnig. Super gemakkelijk om te maken en heerlijk in combinatie met kokosrijst. Lekker pittig, romig en toch lekker zomers. Serveer er eventueel ook nog een komkommer-sesamsalade bij om het gerechtje af te maken. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |