Kabeljauw met Sriracha-Cassave korst

Kabeljauw met Sriracha-Cassave korst

Ingrediënten

2 personen

Deze kabeljauw met een Sriracha-Sassave korstje uit de oven is echt een aanrader. Het is een soort Aziatisch visje en een mengelmoesje van Thais en Indonesisch eten, maar het resultaat is waanzinnig. Super gemakkelijk om te maken en heerlijk in combinatie met kokosrijst. Lekker pittig, romig en toch lekker zomers. Serveer er eventueel ook nog een komkommer-sesamsalade bij om het gerechtje af te maken.  Geniet ervan. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Gerda Vreugdenhil
Makkelijke Maaltijd: Kabeljauw met pancetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Skrei met chermoula
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kabeljauw uit de oven
 25
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.