Kip in zoetzure saus
Waarschijnlijk eet je je zoet-zure saus kant en klaar uit een flesje. Met dit recept is er geen enkel excuus meer voor. Het is super simpel, en vooral heel erg lekker. Veel lekkerder dan hetgene wat je normaliter uit een flesje in de pan schudt. Het belangrijkst bij het maken van de saus is het tussendoor proeven. De balans tussen de verschillende ingrediënten moet goed zijn. Succes!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |