Kwee Mangkok - Gestoomde cakejes

Kwee Mangkok

Ingrediënten

Kwee Mangok oftwel gestoomde cakejes is een zoete, Indische snack gemaakt van rijstmeel en kokosmelk. In Indonesie worden de cakejes vaak gegeten als dessert na het eten van pittige gerechten. Maar de cakejes zijn natuurlijk ook heerlijk als tussendoortje bij een kop koffie/thee. Bestrooi de cakejes voor het serveren met lekker wat geraspte kokos. Enjoy.
Tip: Je hebt een stoompan nodig.

 

Favoriet recept van

  • Priscilla Biesbrouck
Gestoomde kaneel rijstcake
 4
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Putu Ayu cakejes
 1
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Global Cuisine: Indische Roti Koekoes
 7
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.