Marokkaanse kip met sinaasappel

Marokkaanse kip met sinaasappel

Ingrediënten

4 personen

Met de tajine, een traditionele kookpot uit Noord-Afrika, kun je echt de heerlijkste gerechten bereiden. Zo ook deze Marokkaans gekruide kip met geroosterde amandel, kaneel en sinaasappel. Bestrooi voor het opdienen de kip met de amandelen en fijn gehakt koriander. Héérlijk met een couscous salade en met stukjes Marokkaans brood om te dippen. Eet smakelijk! Tip: heb je geen tajine in huis? Geen nood! Met een braadpan kun je ook dit heerlijke gerechtje maken.

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Antoinette Gijsberts
  • Diana Dammer
  • Corrie Roos
  • Harry van der Arend
  • Jet de Levie
  • Saskia Klop
  • Bart van der Helm
  • Naomi Feng
Fresh & Easy: Kip met Ras el hanout
 9
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Marokkaanse stoofpot
 13
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.