Mexicaanse tomatensoep met tortillachips
Deze Mexicaanse tomatensoep met verkruimelde tortillachips is heerlijk! Daarbij komt ook nog dat de soep ontzettend makkelijk is om te maken en ook super goed vult door de zwarte bonen. Het leuke is om alleen de basissoep op te dienen. Zet er bakjes met geraspte kaas, creme fraiche, stukjes avocado, bonen, mais, koriander, limoen en tortillachips bij. Op die manier kan iedereen zijn/haar soep helemaal naar zijn zin maken. Leuk toch? Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |