Pistou met Parmezaan

Allergietip: Pistou met Parmezaan

Ingrediënten

Pistou is de Franse variant van pesto zonder pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Omdat Parmezaan toch wel erg lekker is gebruiken we het in dit recept van pistou wel. Pistou is dus ideaal voor mensen met een noten allergie, op deze manier kunnen ze toch van pesto genieten. Natuurlijk smaakt het wel iets anders maar het is zeker een goed alternatief.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl
Zelf pesto maken
 10
Laura's BakeryLaura's Bakery
Groene pesto – basisrecept
 8
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Walnoot pesto met pit | Simone's Kitchen
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Recept Rode Pesto
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.