Quesadilla met kip, pesto en rucola

Foody Redactie


Quesadilla's zijn in Mexico wat tosti's zijn in Nederland. Letterlijk betekent het 'kaasdingetje'. Deze quesadilla is gevuld met kip, pesto, tomaat, rucola en natuurlijk kaas. Het is heel gemakkelijk om te maken en je bent er zo mee klaar. Quesadilla's zijn lekker om te eten als warme lunch, maar je kunt het ook prima eten als avondmaaltijd met bijvoorbeeld een lekkere salade erbij. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Ivonne Niessink
  • Tania Melent
  • Meggie van Dooren
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.