Rib eye met groene salsa
Deze Rib Eye met groene salsa at ik tijdens Haarlem Culinair bij restaurant Ratatouille, gemaakt door Masterchef winnaar Bart. Het was super lekker en natuurlijk had ik naar het recept gevraagd. Nu kreeg ik deze natuurlijk niet uitgeschreven mee naar huis, maar wel werden de ingrediënten opgenoemd. Zelf aan de slag dus. Mijn creativiteit laat mij gelukkig nooit in de steek en dus is het super goed uitgepakt een heerlijk geworden! Serveer lekker met wat frietjes en je hebt in korte tijd een topgerecht. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |