Salade met tijgergarnalen
Geen zin om uitgebreid in de keuken te staan, maar wil je toch iets heerlijks op tafel zetten? Maak dan deze heerlijke salade met tijgergarnalen. Laat de garnalen voor het bakken minstens 30 minuten marineren in dressing van knoflookolie en rode peper, om zo de smaken goed in te laten trekken. Bak daarna de garnalen kort aan en serveer deze over de 2 borden met salade, sprenkel hier de dressing overheen. Strooi daarna de dille erover en garneer met stukjes limoen. Heerlijk om te serveren als maaltijdsalade, maar ook super als lunch. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 10 min, Wachttijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |