Scrambled eggs met shiitake op toast
Een doordeweekse lunch moet simpel en snel zijn, maar wel lekker! Een van die lunches die hieraan voldoet is deze verrukkelijke toast met scrambled eggs en shiitake. Eigenlijk gewoon omelet met champignons, maar met een andere smaak door toevoeging van shiitake. Doordat je het ei in de pan blijft roeren wordt die ook lekker zacht. Zulke rijke smaken wil je iedere dag wel op je bord!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |