Spinazietaart met zoete aardappel korst

Spinazietaart met zoete aardappel korst

Ingrediënten

3 personen

Inspiratie nodig voor een lekkere maaltijd? Dan is deze hartige spinazietaart met een korst van zoete aardappel zeker een aanrader! Door bladerdeeg te vervangen voor zoete aardappel krijg je een superlekkere én gezonde variant op de quiche. Zoete aardappel is rijk aan mineralen als calcium, foliumzuur en kalium en de vitamines A, C en B6 zijn ruim vertegenwoordigd. Spinazie barst ook van de gezonde vitaminen en mineralen dus een gezondere quiche kan haast niet. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 40 min, Wachttijd: 25 min 

 

Favoriet recept van

  • Madieke van der Zee
  • Hilène Leeuwerik
  • Sjors van Tongeren
  • VeraL
  • Anke Deuring
  • Maike Diepstraten
  • Claudia Borges
  • Renate Rozendaal
  • Renée Mulder
  • Sacha van den Broek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.