Spinazietaart met zoete aardappel korst
Inspiratie nodig voor een lekkere maaltijd? Dan is deze hartige spinazietaart met een korst van zoete aardappel zeker een aanrader! Door bladerdeeg te vervangen voor zoete aardappel krijg je een superlekkere én gezonde variant op de quiche. Zoete aardappel is rijk aan mineralen als calcium, foliumzuur en kalium en de vitamines A, C en B6 zijn ruim vertegenwoordigd. Spinazie barst ook van de gezonde vitaminen en mineralen dus een gezondere quiche kan haast niet. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 40 min, Wachttijd: 25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |