Spritsen

Spritsen – recept

Ingrediënten

Al lijken de spritsen op de foto erg op elkaar, toch verschilden ze wel qua textuur en smaak. De margarine-spritsen zijn iets knapperiger en brosser van structuur. Neutraal van smaak, met een frisse touch van citroensap. De boterspritsen zijn wat kruimeliger en ‘korter’. De spritsen met margarine vloeiden iets meer uit dan die met boter, maar dat verschil was minimaal. De boterspritsen hadden een rijkere smaak. De combinatie van margarine en boter leverde een verrassend lekkere sprits op, met een mooie knapperigere structuur en volle smaak.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 25-30 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • sam.sam
  • Alleblasmaaike
Yoghurtcake met rabarber
 10
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Kokosmakronen
 11
Laura's BakeryLaura's Bakery
Ontbijtkoek
 10
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.