Summer rolls met garnalen en avocado
Deze summer rolls met garnalen en avocado zijn perfect om te serveren als lunch of voorgerecht. Naast de garnalen en de avocado zijn de rolls lekker gevuld met een paksoi, lente-ui, één theelepel wasabimayo en rijstnoedels. Serveer de summer rolls met een lekker ponzu saus gemaakt van sojasaus, mirin, limoensap, rijstazijn en sesamzaadjes. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |