Surinaams gestoomde vis

Surinaamse gestoomde vis

Ingrediënten

2 personen

Met dit recept maak je een lekkere gestoomde kabeljauw met subtiele Surinaamse invloeden. Je stoomd de vis in een bananenblad, hierbij voeg je de ingrediënten die de vis op smaak gaan maken. Pas wel op met de madam jeannette, helemaal wanneer je het niet te pittig wilt maken. Deze geeft namelijk snel zijn smaak af aan de vis. Eet de vis met wat witte rijst.

 
Vispakketjes met limoen
 10
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Broodje bakkeljauw
 10
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Vispakketje met kokos
 3
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Vis met pesto en parmaham
 14
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Video Koken met Bart’s Fishtales:  Vis in zoutkorst
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.