Thaise groene curry met kip en mihoen

Thaise groene curry met kip en mihoen

Ingrediënten

2 personen

Groene curry is heerlijk, maar het maken van een groene curry from scratch, doe je niet heel snel. Met de Curry Paste van Conimex maak je heel makkelijk curries zoals deze in Azië smaken. Deze Thaise groene curry is bereid met kip, groene asperges, wortel en doperwtjes. Voeg om het extra lekker te maken nog een scheutje limoensap toe voor een frisse ondertoon. Serveer de cury met mihoen en het genieten kan beginnen. Tip: Houd je van pittig? Voeg dan een of twee extra pepertjes toe. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • agnesvw
  • Renate Rozendaal
  • Sylvia Willemsen
  • Doro
  • Esmée Kramer
  • Tina Talsma
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.