Tunesische Couscous

Tunesische Couscous

Ingrediënten

8 personen

Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het schijnt dat de lekkerste couscous uit Tunesië komt. Ze maken de couscous daar namelijk door het te stomen, in plaats van het te wellen in bouillon. Daardoor worden de korrels veel groter en trekken de smaken er lekker in. De couscous wordt geserveerd met een sappig merquezworstje of met lekker mals lamsvlees, maar ik koos voor heerlijke gehaktballetjes, tomaten, kikkererwten en parmezaanse kaas. Genieten geblazen!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Anne_alles
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Wil Banda
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.