Viscuisine Bretagne

Viscuisine Bretagne

Ingrediënten

2 personen

Snelle, simpele receptjes met een heerlijk resultaat. Wie houdt daar nu niet van. Deze Viscuisine Bretagne met ui, citroen en knoflook is hier zo'n voorbeeld van. Een lekker visje met een krokant gekruid korstje en een romig laagje. Het geheime ingredient? Kwark. Door kwark toe te voegen wordt het buitenlaagje heerlijk romig. Precies zoals het zijn moet. En dat alles staat in 20 minuten op tafel. Serveer met gebakken aardappeltjes en wat groente en smullen maar. Eet smakelijk! 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Ciska Brantz Bierens
  • Esther Den Os
  • Cordine van der Touw
  • Anne Schuuring
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.