Vongole met knoflook, sjalot en kruiden

Vongole met knoflook, sjalot en kruiden


Vongole zijn de luxere versie van kokkels en de smaak ervan is ontzettend lekker. Ik serveerde ze eerdere als pasta, maar dit keer maakte ik ze als amuse. Een voorgerechtje dat ontzettend rijk van smaak is en je gehele diner een extra luxe tintje geeft. Je bereidt de vongole met knoflook, sjalotjes, peterselie, tijm, rozemarijn en wat citroen. Een regelrechte hit, geloof me maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wilmabrasser
  • Gourmand
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.