Voorjaars mini quiche
Hmmmm! Miniquiches zijn heerlijk, en ook altijd een topper op feestjes, als lunch of als voorgerechtje, en het fijne is dat je er eindeloos mee kunt varieren en het zo klaar is. Dit keer maakte ik miniquiches met zoute vleeswaren, doperwten, munt, peterselie en pecorino. Een klein hapje, maar wel eentje met een enorme smaakexplosie. Genieten geblazen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |