Wortelpannenkoeken met kaneel en rozijnen

Wortel pannenkoeken met kaneel en rozijnen

Ingrediënten

4 personen

Je probeert nog weleens wat uit in de strijd om peuters meer groente te laten eten. Wist je dat je heerlijke pannenkoeken kunt bakken van geraspte wortelen? Deze keer maakte ik de wortelpannenkoeken van speltmeel en voegde nog wat kaneel en rozijnen toe, maar je kunt er ook een hartige versie van maken met wat kerrie of kurkuma. Dan zijn ze geweldig als lunch of bij de avondmaaltijd. Lekker varieren dus en je kind een beetje foppen. Daar houden we van...

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Annemarie van Veen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.