Wortelsoep recept met spekjes, geitenkaas en tijm

Wortelsoep recept met spekjes, geitenkaas en tijm

Ingrediënten

4 personen

Soep is altijd een goed idee. Of het nu is voor tussendoor, lunch, voorgerecht of als hoofdmaaltijd. En deze wortelsoep met spekjes, geitenkaas en tijm is écht een topper. Gemakkelijk om te maken, lekker romig en vol van smaak. Omdat de wortels tijdens het bakken wat zoet worden, vormen de zoute spekjes en de geitenkaas on top een perfecte tegenhanger. Serveer de wortelsoep met lekker wat sneetjes boerenbrood. Smullen! 

 

Favoriet recept van

  • Martinathomas69
  • Esmée Kramer
  • Angela Bouwer
  • Annelien Hoff
  • Foody redactie
  • Dicky Buyk-van Wingerden
  • Judie Noar
  • Naomi Van de Pol
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.