Zeewolf met witte wijnsaus

Zeewolf met witte wijnsaus

Ingrediënten

4 personen

Zalm, tonijn, kabeljauw, misschien een stukje pangasius... Het is niet veel maar dan heb je het wel al gehad qua vismenu bij de meeste Nederlanders. Dat mag wel wat uitgebreider dacht ik zo! Zeewolf is bijvoorbeeld echt een fantastisch stukje vis. Lekker zacht van smaak, mooie stevige structuur en heel goed te combineren met andere gerechten. Dit gerechtje met zeewolf maakte ik af met witte wijnsaus: heerlijk, en kan eigenlijk niet mislukken!

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Berber Woltjer-Koopmans
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.