Zoete aardappel curry
Deze zoete aardappel curry heeft een Inidaas tintje gekregen door de toevoeging van Garama Masala. De curry is goed gevuld met spinazie en kikkererwten, omhuld in een heerlijke saus op basis van tomaat en kokosmelk. Yum! Heerlijk om te serveren met quinoa, maar deze zoete aardappel curry is ook top in combinatie met rijst of naan. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |