Recept voor een lekker pocheer gerecht?

Pocheren is een kooktechniek waarbij kwetsbare producten zoals eieren, vis of fruit gegaard worden in een klein laagje, net niet kokend vocht. Dit vocht kan bijvoorbeeld water met azijn, wijn of bouillon zijn. Door de producten te garen zonder vet, is gepocheerd voedsel veel minder rijk aan calorieën dan gebakken voedsel. Gepocheerde eieren zijn het bekendst: deze zachte eitjes met een 'lopende' binnenkant zijn erg lekker bij het ontbijt, en zijn een vast onderdeel van egss benedict. 


 

Populaire pocheren ingrediënten


Pocheren & Bloggers

Foody.nl
Pauline's Keuken
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten...

Foody.nl
Francesca Kookt!
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier...

Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en...

Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt...

Bekijk alle bloggers »