Amandel vanille brood

Foody Redactie


Goed, om te beginnen wil ik even iets recht zetten. Echt een brood is dit niet, maar ik kan er zo 1,2,3 geen andere naam voor bedenken. Het is een soort brood waar je geen tarwemeel voor gebruikt, maar kokosmeel. Het is helemaal glutenvrij en paleoproof. Heerlijk, maar ik had het wel wat zoeter verwacht. Eigenlijk is het heel neutraal van smaak, en dat is niet erg, maar hou er wel rekening mee dat jet het moet beleggen om het wat spannender te maken. Voor de paleolovers of mensen met een glutenallergie onder ons is dit dus echt een ideaal broodje!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Froukje Laarman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.