Appel crumble met amandelmeel

Appel crumble met amandelmeel

Ingrediënten

2 personen

Een appeltaartje als ontbijt? Wie wilt dat nou niet! Wel een gezondere variant uiteraard! Deze appel crumble gemaakt met amandelmeel, kaneel, agavesiroop, kokosolie en appel (natuurlijk!) is super simpel om te maken en ontzettend lekker. Zet de crumble de avond van te voren klaar, zet 'm de volgende morgen in de oven en je hebt een super ontbijtje! Tip: ook lekker als dessert met een bolletje vanille ijs. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Ceasar salade met een twist Ceasar salade met een twist
Pastasalade met feta Pastasalade met feta
Vegetarische noedels met ei en sojagehakt Vegetarische noedels met ei en...
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Tina Talsma
  • Jacqueline Smithuis-Gnocchi
  • Balthazar Den Breems
  • Lydia van den Broek
  • Muriël Moraal
  • Bianca Janssen
  • Diana Fransen
  • Sandra Grasdijk
  • Kris Timmerman
  • Jorien Harbers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.