Appelkoeken van havermout

Appelkoeken van havermout

Ingrediënten

8 personen

It’s all about the balance! Na de zomervakantie is het heerlijk om lekker vers en licht te eten. Met dit recept maak je gezonde appelkoeken waar je je absoluut niet schuldig over hoeft te voelen als je die eet. Ze zijn namelijk suikervrij! De koeken blijven wat zacht, dus qua structuur lijkt het meer op cake. Erg lekker als gezond tussendoortje. Tip: bewaar ze in de koelkast. Dan kun je ze nog drie dagen bewaren.

Los van de oventijd van 50 minuten ben je er in een kwartiertje mee klaar.

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Arianne van Lierop
  • Foody redactie
  • Anne-Marie Schoemaker
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Laura Siebers
  • Wilma Vloo-Sterenborg
  • Lore Devos
  • Wendy Boon
  • Sofie Geronimo
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.