Baba Ganoush
Ben je gek op dipsauzen of ben je op zoek naar een heerlijke spread voor op brood? Dan is de auberginedip perfect om te maken. Deze Libanese dip is namelijk heerlijk op een broodje, maar ook super in combinatie met platbrood of naanbrood. Door geroosterd knoflook én gerookt paprikapoeder toe te voegen, is de smaak lekker rokerig. Zeer zeker de moeite om te maken.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |