Baba Ganoush

Baba Ganoush

Ingrediënten

Ben je gek op dipsauzen of ben je op zoek naar een heerlijke spread voor op brood? Dan is de auberginedip perfect om te maken. Deze Libanese dip is namelijk heerlijk op een broodje, maar ook super in combinatie met platbrood of naanbrood. Door geroosterd knoflook én gerookt paprikapoeder toe te voegen, is de smaak lekker rokerig.  Zeer zeker de moeite om te maken. 

Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60 min 

 

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Praet
  • Helga Lieshout
  • Simone Heemskerk
  • Patriciamasius
Baba Ganoush
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Baba ganoush (dip van aubergine)
 26
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Gegrilde aubergine met hummus
 21
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.