Babi Ketjap

Babi Ketjap

Ingrediënten

4 personen

Dit gerecht van langzaam gegaard varkensvlees in ketjap is een gerecht uit de Chinees-Indonesische keuken. Ontzettend lekker en je hebt het vast wel eens besteld of afgehaald bij de Chinees. Maar wist je dat je Babi ketjap ook gemakkelijk zelf kunt maken? Het kost even wat tijd, maar zo de moeite waard. Serveer de babi ketjap met gebakken rijst en Oosterse groenten. Smullen! Voorbereidingstijd: 20 min | Marineren: minimaal 60 min | Sudderen: 300 min 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Irene van Waarde
  • Arnella Miedema
  • Wouw52
  • Janny Jager
Bali Kookles: Deel 1 – Babi Ketjap
 15
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
OMF’s Studentenkeuken: Simpele Kip Ketjap
 27
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Homemade Babi Pangang
 24
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Babi Ketjap
 9
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Makkelijke Maaltijd: Babi Pangang
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.