Babi Ketjap

Bali Kookles: Deel 1 – Babi Ketjap

Ingrediënten

4 personen

Babi ketjap, yum!! Indonesisch gestoofd varkensvlees in een zoete ketjap saus. Ontzettend lekker en helemaal niet zo moeilijk om te maken. Varkenshaas, knoflook, Spaanse peper, vissaus en natuurlijk ketjap is all you need. Doe de varkenshaas samen met de knoflook en de Spaanse peper in de pan, voeg kokend water toe en laat het geheel verder koken. Voeg enige tijd later de vissaus en ketjap toe. Laat alles goed inkoken tot een dikke substantie en totdat de babi ketjap mooi glanzend is. Serveer met gebakken rijst en groenten en smullen maar. Enjoy! 

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Jo4shoes
  • Arnella Miedema
  • Krammertje
  • Katja Cocco
  • Wibbe
  • Ksegenhout
Babi Ketjap
 17
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
OMF’s Studentenkeuken: Simpele Kip Ketjap
 27
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Homemade Babi Pangang
 24
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Babi Ketjap
 9
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Makkelijke Maaltijd: Babi Pangang
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.